Kozmetički Salon HOLLYWOOD LOOK Podgorica

UKLANJANJE MASNIH NALAGA (HIFU)

Focus Shape HIFU – neinvazivni lifting

Focus Shape HIFU je jedinstven aparat u tehnologiji za oblikovanje tela a razlikuje se od ostalih pre svega po fokusiranju i intenzitetu. Focus Shape koristi fokusirani, usmereni ultrazvuk visokog intenziteta (HIFU) kojim stvara snažan toplotni efekat i njime uništava ciljane slojeve masnog tkiva na abdomenu, bokovima, butinama, zadnjice i nadlaktice.

Fokus shape nije hirurška intervencija i nije škodljiv

Za razliku od svih vrsta hirurških intervencija (tretmana) za redukciju sala, tretman Focus Shape HIFU je neinvazivan i neškodljiv postupak tako da klijenti obično nastavlju svoje normalne aktivnosti nakon tretmana.

Sa HIFU tehnologijom se prodire dublje ispod kože

Energija visokg intenziteta fokusiranog ultrazvuka (HIFU) se koristi za prodiranje kroz slojeve kože do ciljanog masnog tkiva i to bez oštećenja kože, nerava, krvnih sudova i okolnog tkiva. Neke druge ultrazvučne tehnologije za oblikovanje tela često koriste niži intenzitet, niže frekvencije ili način fokusiranja energije koji bi mogao zahtevati više ponavljanih tretmana i dovesti do nepredvidivih rezultata. Aparat Focus Shape koristi energiju fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) da bi uništio ciljano potkožno masno tkivo i ostvarivao identične predvidive rezultate posle samo jednog tretmana u trajanju od samo jednog sata.

STVARNO JE LAKO DA ZAKAŽETE!

Zakazati sastanak