Kozmetički Salon HOLLYWOOD LOOK Podgorica

podmlađivanje lica

Lifting lica ili podmlađivanje lica

Lifting lica podrazumeva podizanje, odnosno zatezanje kože lica i vrata  do željene čvrstine i forme uz pomoć najinovatnije tehnologije ne-invazivno hirurških tretmana koji su dostupni sada na nasem tržištu a trenutno se koriste u HOLLYWOOD-U .

Sa godinama dolazi do promena na licu i vratu koje predstavljaju normalan proces starenja. Mnogi autori smatraju da usled mnogih faktora (genskih, dejstva sunčeve svetlosti) dolazi do opuštanja kože na koju dejstvuju sile gravitacije. Na ovom podatku su zasnovane mnoge hirurške tehnike koje su bile zasnovane samo na suspenziji lica, a iz toga je proizišao i sam naziv “Face lifting” što znači lifting lica – podmlađivanje lica. Izaberite u konsultaciji sa nama pravi izbor za vasu kožu i osjetite izvanredne rezultate koje ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Rastvore/serume/koktele uz uredjaj dermapen biramo na osnovu vasg  tipa kože i stanja u kojem se nalazi .  Tretmani koje nudimo su:

HiFU Ultherapy

HiFU (Visoko intenzivni fokusirani ultrazvuk) za zatezanje lica i vrata. Visoko intenzivni fokusirani ultrazvuk, takođe poznat kao ‘Ultrazvučno zatezanje lica’ ili ‘Ultrazvučna terapija’ postao je najtraženiji tretman za zatezanje lica i vrata. Pogodna za obrve, obraze, bradu, vrat i grudi, ultrazvučna terapija je transformativni postupak usmjeren na duboko kožno tkivo radi njegovog maksimalnog podmlađivanja i postizanja anti-ageing (protiv starenja) rezultata.

Ultrazvučna terapija je bezbjedan, od FDA odobren mikro-fokusirani ultrazvučni tretman kojim se efikasno tretira opuštena koža. Nakon samo jednog tretmana može se postići svježiji, čvršći i mladalačkiji izgled bez potrebe za operacijom ili čekanjem. Ako želite dugotrajne rezultate zatezanja, ultrazvučna terapija je upravo ono što tražite.

HiFU je jednokratni tretman koji vam pomaže da dobijete jaču, čvršću i zategnutiju  kožu!

DERMAPEN

 1. AWS PROTIV BORA – Rastvor protiv bora, stimuliše stvaranje novog kolagena, poboljšava elastičnost – lifting efekat.
 2. HES VOLUMEN I ZATEZANJE – Rastvor za volumen i zatezanje. usled visokog procenta hijalurona povecava se volumen kože. Daje lifting efekat zahvaljujući HA koji zadržava vodu i kožu čini zategnutijom i hidriranijom. Preporučuje se i nakon tretmana mezonitima za brz i dugotrajan efekat sjajne i zategnute kože. Savršen za kombinaciju tretmanima plazmom (PRP,PRF).
 3. SRS PILING – Profesionalni piling za glatku i sjajnu kožu. Uklanja akne i ne željene pigmentacije, podmlađjuje kožu.
 4. HIJALURON 3,5% – Kombinacija čistog  najvećeg procenta hijalurona učiniće vašu kožu zategnutnom i čvrstom.

Protokol tretmana DERMAPEN:

 1. Snow O2 – Čistač sa kiseoničkom penom
 2. Snow Booster – Losion za čišćenje
 3. SRS Pilling (po potrebi) – Eksfolijacija i regeneracija. Antioksidantno i baktericidno dejstvo.
 4. Rastvor / Koktel + Dermapen – Nano peptidi, ekstrakti matičnih ćelija, hijaluron …
  • HES – Volumen i intenzivna hidratacija
  • AWS – Anti-Age – protiv bora
  • SWS – Pigmentacije
  • PCS – Masna i problematična koža
  • CTS – Strije i ožiljci
  • CVS – Dehidrirana koža
 5. Maska PHG Peptidni hidro gel – Peptidi, Hijaluronska kiselina, Vitamin K, Arnika … Hidrira, hladi, umiruje, zaceljuje.
 6. PDT Foto dinamička terapija svjetlom – Omega svjetlo se koristi za tretman različitih kožnih oboljenja kao što su kožni osip, atopijski dermatitis, regeneracija kože, sterilizacija akni uzrokovanih bakterijama i oslobađanje od bola. Smiruje i podstiče regeneraciju.
 7. SRP Završna krema – Hijaluronska kiselina, Peptidi, Beta Glukan, Centela Asiatica … Smiruje i podstiče regeneraciju.

Procedura terapije mikroiglicama traje 60 minuta u zavisnosti od stanja i tipa kože, nakon čega na koži nastaje crvenilo (od blagog do intenzivnijeg, zavisno od tipa kože i izbora dužine iglice), koje traje od par sati do maksimum 48 sati. Vreme oporavka je brzo, tretman je neinvazivan, neablativan, ne ostavlja ogrebotine, modrice niti otoke.Preporučuje se primena kvalitetne kreme sa zaštitnim faktorom (SPF40++) i post-operativna krema SRP za regeneraciju kože narednih nedelju dana i pošteda od šminkanja u trajanju od 24 sata.

Potrebno je uraditi od 4 do 6 tretmana u razmacima od 10 do 14 dana. Prvi rezultati u vidu osvežene, blistavije, zategnutije i čistije kože vide se nakon nekoliko dana, a pravi rezultati sinteze kolagena za par meseci. Preporučuju se tretmani održavanja 1-2 puta godišnje, moguće je i kombinovanje sa drugim procedurama.

DERMAPEEL

Ultrazvučni piling u kombinaciji sa sonoforezom. Jake ultrazvučne vibracije špatule uklanjaju mrtve ćelije kože, sebum, kao i nečistoće od kozmetičkih preparata iz pora. Mlađa koža koja ostaje ispod uklonjenog sloja je spremna za prihvat penetracije seruma koji se ubacuje duboko u epidermisu.

SNOWCELL

SNOWCELL set je inovativan i bezbedan piling za hidrataciju, podmlađivanje i rešavanje problema hiperpigmentacija eksfolijacijom površinskog izumrlog sloja ćelija i kontrolom funkcije melanina. Može se primeniti pre i posle agresivnih tretmana kao što su IPL i laser (za sprečavanje post inflamatornih pigmentacija).

BABOR TRETMANI

COLLAGEN BOOSTER – Anti age tretmanom podstiče se sinteza kolagena u koži tako da koža potaje čvršća bore pliće, akonture izražajnije. Intezivna reparacija masažom i kolagenska maska zaokružuju jedan od veoma efikasnih tretmana u borbi protiv starenja kože.

HSR LIFTING EXTRA FIRMING – Luksuzni preparati i pažljivo koordinirana masaža “zavođenja čula” uz prijatnu muziku rafiniraju kožu,dajuci joj blistavost i glatkoću.

DR.BABOR ULTIMATE FACE LIFTING – Iznenadite se rezultatom koji niste sanjali. Pažljivo skrojeni aktivni sastojci svojim maksimalnim učinkom popunjavaju bore, zatežu kožu, pružajući joj nov, mladalački izgled.

MIMICAL CONTROL – Uz birane koncentrate postižemo lifting mimičnih bora i zatezanje kože . Idealno za početak brige prvih bora i sprečavanju nastajanja istih.

LIFT EXPRESS – Za ekspresno podizanje tonusa kože. Brzo i efikasno zateže kožu čineći je sjajnom podlogom za šminkanje.

Dijamantna Mikrodermoabrazija

Facijalna mikrodermabrazija je krajnje efikasan tretman za obnavljanje svježeg, mladalačkog sjaja kože.

Mikrodermabrazija najbolje se može opisati kao plastična hirurgija bez plastike….ili hirurgije! To je jedan od najjednostavnijih i najneinvazivnijih tretmana kože i idealan je čak i kod ljudi koji imaju osjetljivu kožu.

Tehnika mikrodermabrazije funkcioniše pomoću mikro kristala koji su dovoljno tvrdi da istrgnu neželjene umorne ćelije kože koje dovode do toga da izgleda kao da koža nema sjaja. Ali, kristali su i dovoljno mali da ne izazovu štetu ili izazovu nelagodu ili bol. Tehnika obuhvata pritiskanje mikro kristala po površini kože, uklanjanje samo gornjeg sloja ćelija kože. Ova tehnologija otkriva nove, žive ćelije koje daju zdravi sjaj. Epidermalni slojevi kože se podmlađuju, što dovodi do proizvodnje kolagena i podizanja kože.

Mikrodermabrazija je progresivna procedura. Nakon prve seanse koža će biti nježnija i moći ćete da primijetite veoma suptilan napredak. Generalno je potrebno nekoliko seansi kako bi se došlo do vidljivih poboljšanja. Ipak, vaša koža se poboljšava uz pomoć dodatnih tretmana pri čemu je primijećena povećana cirkulacija unutar dermisa, a proizvedene su novije, zdravije ćelije kože.

STVARNO JE LAKO DA ZAKAŽETE!

Zakazati sastanak