Estetski Centar HOLLYWOOD LOOK Podgorica

LPL LED TERAPIJA

LPL SVJETLOSNA TERAPIJA

ZA PODMLADJIVANJE I BOLJE ZDRAVLJE KOŽE

LPL LED svjetlosna terapija je najnoviji i najnapredniji LED svjetlosni sistem koji je dostupan. Prvobitno razvijena za zarastanje rana, LED svjetlosna terapija je divna pomoćna terapija kada se podvrgavate bilo kojoj kozmetičkoj ili injekcionoj proceduri.

LED svjetlosna terapija ima poznata ljekovita svojstva :

  • Podmlađivanje lica i kože
  • Poboljšanje izgleda ožiljaka od akni
  • Poboljšanje izgleda i zarastanje traumatskih ili hirurških ožiljaka
  • Poboljšajte modrica i otoka
  • Poboljšanje zdravlja kože
  • Liječenje aktivnih akni
  • Tretiranje rozacee

Kako tretman funkcioniše?

Neinvazivni LPL tretman isporučuje bezbjednu, koncentrisanu svjetlosnu energiju bez rizika od traume ili oštećenja kože i bez štetnih efekata UV zračenja. Tretman je opuštajući, udoban, bez oporavka i pogodan za sve tipove kože.

Šta da očekujem?

Vaš terapeut će vas smjestiti u našu veoma udobnu sobu za tretmane gdje ćete ležati i vaše oči će biti pokrivene zaštitnim naočarima da zaštitite oči od jakog svjetla. Talasna dužina svjetlosti ili kombinacija svjetlosti biće individualno podešena za vaše potrebe kože i vaš terapeut će vas onda ostaviti da se opustite. Čak i uz zaštitne naočare vidjećete sjajan sjaj i osjetićete veoma blago, udobno zagrijevanje kože koje se veoma dobro podnosi. Vrijeme tretmana može varirati u zavisnosti od indikacije od 5 minuta do 15 minuta. Nakon toga možete primjetiti blagi ružičasti sjaj i blistav izgled.

Koliko tretmana je potrebno ?

Obično preporučujemo 1-2 serije nedeljno u trajanju od najmanje 4 nedjelje, ali to može da se razlikuje u zavisnosti od rezultata koji se traži. To može biti samostalan tretman, ili za najbolje rezultate, ugrađen kao dodatak bilo kom od naših drugih kozmetičkih tretmana.

Vaša očekivanja, potencijalni rezultati i očekivani oporavak biće razmotreni sa vama tokom konsultacija.

 

 

STVARNO JE LAKO DA ZAKAŽETE!

Zakaži konsultaciju