Estetski Centar HOLLYWOOD LOOK Podgorica

HydraFacial MD

HYDRAFACIAL

HydraFacial MD

OTKRIJTE ZDRAVU I HIDRIRANU KOŽU

Iako su fine linije i bore uobičajeni pokazatelji da je proces starenja počeo da utiče na vaš izgled, istina je da se kozmetički problemi na licu mogu pojaviti u bilo kom uzrastu. Pored problema kao što su fine linije i bore, možda ćete takođe otkriti da vas suva koža, neujednačen ton ili gruba tekstura sprečavaju da uživate u koži koja izgleda i oseća se zdravo kao nekada. Ovi problemi mogu uticati na skoro svakog pacijenta i mogu biti uzrokovani brojnim faktorima, ali rješenje je uvek jednostavno: HidraFacial MD, koji se nudi u Hollywood Look Centru . Ova procedura je neinvazivna, koristeći napredni sistem za čišćenje, piling i hidrataciju vaše kože radi obnavljanja vašeg mladalačkog sjaja. Spremni ste da saznate više o tome šta HidraFacial može da učini za vas? Obratite se našem Centru i razgovarajte sa članom našeg tima kako biste već danas dogovorili početnu konsultaciju.

Samo originalni Hidrafacial uređaj koristi patentiranu Vortex Fusion tehnologiju da nježno, ali temeljno osvježi i očisti bilo koji tip kože.HydraFacial tretman uključuje 3 osnovna koraka u Signature tretmanu:

1.KORAK

Čišćenje kože

Hydrafacial MD počinje sa temeljnim čišćenjem i pilingom regije. Ovaj proces je nježan i umirujuć, pažljivo uklanja mrtve ćelije i debris sa površine kože otkrivajući zdravu i blistavu površinu.

2.KORAK

Ekstrakcije

Dok Hydrafacial sistem primjenjuje nježno usisavanje, istovremeno vrši piling i čišćenje pora. Koža je besprekorno čista i spremna za sledeći korak.

3.KORAK

 Hidratacija i zaštita

Konačno, proces se završava primjenom kombinacije moćnih antioksidanata i peptida, koji rade na održavanju hidratacije vaše kože , omogućavajući vam da uživate u zaista trajnim rezultatima.

HYDRAFACIAL

 

Personalizujte dodatno vaš HydraFacial tretman pomoću HydraFacial bustera

Naši busteri vam omogućavaju da ciljate i tretirate specifične probleme, nudeći bolje rezultate vašeg tretmana. Nudimo širok spektar bustera  od najboljih brendova u industriji.

JLO Buster

JLO BEAUTY® Booster

Prednosti:Inspirisan i razvijen u saradnji sa JLO BEAUTY® tehnologijom za njegu kože. Multitasking booster bori se protiv opuštene kože za ujednačen, blistav ten. Idealan pojačivač u pripremi za veliki događaj

Sastojci:Ekstrakt listova masline: Poznato je da pomaže u smanjenju starenja tako što hrani kožu hidratacijomHydracomlex: Napravljen od hranljivih sastojaka (ekstrakt pirinčanih mekinja, poliglutaminska i hijaluronska kiselina) koji rade zajedno na poboljšanju hidratacije, gipkosti i zategnutosti kožeMješavina fermentisanog adaptogena: Napravljena od ekstrakta snježne pečurke, cvekle i tigrove trave za posvetljavanje, omekšavanje i učvršćivanje kako bi se podržao i vratio svjež sjaj kožeNiacinamid (oblik vitamina B3): Poznato je da zaglađuje, vlaži i pruža zaštitna svojstva protiv stresora iz okoline za zdravu, blistavu kožu.

 

Circadia Chrono-Peptide napravljen za hidrataciju lica

Prednosti:Smanjuje pojavu finih linija i bora daje energiju koži i ostavlja kožu blistavom i sjajnom.

Sastojci:Hronociklin peptid: Hronopeptid protiv starenja, optimizuje fiziološke aktivnosti ćelija kože regeneracije i stimulacije vitamina D.NeoDermil: punilo kolagena i elastina „bez igle“, čisti izvor bio-energije za obnavljanje ljepote kože, povećava gustinu kože i ukupnu čvrstinu.Matrikil Morphomics Peptide: Najnoviji peptid u porodici Matrikil, za koji je klinički dokazano da smanjuje pojavu ekspresionih linijaMatrikil Sinthe’6 peptid: Pomaže u stimulaciji proteina dermalnog matriksa, klinički je dokazano da smanjuje dubinu bora između 31-100%

 

Circadia Protec Plus booster

Prednosti:

 • Štiti kožu od oštećenja slobodnih radikala
 • Pruža optimalnu hidrataciju
 • Smanjuje vidljive znake crvenila

Sastojci:Difuzorin peptid: Povećava hidrataciju kože i prisustvo akvaporinskih kanala u ćeliji, prepoznatih kao intrinzični ćelijski hidratator.Brightenil: Pruža esencijalne antioksidante, štiti od upale, reaktivnih vrsta kiseonika i smanjuje pigmentaciju.AckuaCell: Povećava nivo hidratacije u koži, smanjuje fine linije i bore.Hijaluronska kiselina: Mješavina hijaluronske kiseline višestruke težine dizajnirana za maksimiziranje efekta hidratacije i isporuku ključnih sastojaka.

 

Dermabuilder booster

Prednosti:Pomaže u izglađivanju finih linija i bora i povećava elastičnost kože.

Sastojci:Palmitoil Dipeptid-5 Diaminobutiroil: Peptid

Hidroksitreonin: peptid

Palmitoil dipeptid-5 diamionhidroksibutirat: peptid

 

Britenol booster

Prednosti:Posvetljava i uravnotežuje ton kože dok minimizira pojavu tamnih i sunčanih mrlja.

Sastojci:Alfa-Arbutin: Sredstvo za posvetljavanje Vitamin C: antioksidans Ekstrakt medveđe bobice: posvetljivač

 

Regen Gf Booster

Prednosti:Dizajniran da poveća proizvodnju kolagena i elastina umanjuje pojavu finih linija i bora, uklanja toksine i iritante

Sastojci:M-007 Fulvate kompleks,  širok spektar proteina

 

NassifMD Hidraglucan Intense Hidration Booster

Prednosti:Podmladite i zaštitite svoju kožu, intenzivna hidratacija koja ostavlja sjaj

Sastojci:Koktel sastojaka, uključujući hijaluronsku kiselinu, glukan i betain

 

Rozatrol Booster

Prednosti: Pomaže u otklanjanju vidljivih znakova crvene, osetljive kože ( rozacee). Pomaže u obnavljanju hidratacije i podržava funkciju zdrave barijere kože. Pomaže u detoksikaciji kože.

Sastojci:SastojciLaktoza, mliječni protein: Pomaže u smanjenju upale i smanjenju pojave crvenila kože. Ekstrakt Rosa Canina: kontrola sebuma, smanjenje pora.

 

Hidrafacial Keravive Peptide Complex Booster

Prednosti:Čisti, eksfolira i hidrira kožu glave i folikule kose Uklanja prljavštinu, ulje, ljuspice, mrtve ćelije kože i nečistoće sa površine vlasišta i folikula kose stimuliše cirkulaciju vlasišta, unosi u kožu glave i folikule dlake faktore rasta i proteine kože kako bi promovisao izgled zdravije, deblje i punije kose

Sastojci:Hidrafacial Keravive Peptide Complex: mješavina sintetičkih faktora rasta i proteina kože za podršku izgleda zdravije kose punijeg izgleda. Pantenol, derivat vitamina B5: pruža kondicioniranje kose i kože, hidratantna svojstva. Arginin: gradi keratin i proteine kolagena kože

 

Limfna drenaza

Dodatno pojačajte efekat HydraFacial iskustva uz limfnu drenažu

 • Limfna terapija
 • Pomaže u konturisanju izgleda kože
 • Smanjuje natečenost lica
 • Pomaže u boljoj cirkulacij

 

 

Hyfrafacial skalp

HydraFacial se ne završava samo na licu..

Skalp:HydraFacial Keravive tretman je namijenjen svima koji žele da se riješe nagomilanih mrtvih ćelija kože i sebuma koji dovode do sporijeg rasta kose. Tretman poboljšava cirkulaciju tjemena, dubinski vrši piling i čišćenje dok na kraju obogaćuje hisratacijom posebnim peptidnim busterom koji stimuliše rast nove kose. Uz tretman dobijate i sprej za kućnu njegu za dodatnu stimulaciju rasta kose. 

 

Tretman tijela

HydraFacial za tijelo

 • Protokol  kože suvih i naboranih ruku koji dubinski hidrira i podmlađuje
 • Protokol za pročišćavanje leđa
 • Protokol za sjaj zadnjice 

 

Tretman usana

Šta je perk za usne?

Ponekad vašim usnama treba samo dobar piling i definitivno hidratacija. Hidrafacial Lip Perk je odličan za pružanje hidratacije vašim usnama, kao i da im daje laganu debljinu.

Šta je perk za oči? 

 Perk oči dodatak Hidrafacial osvjetljava i osvježava izgled vaših očiju. Ponekad ćemo kroz oči, a posebno ispod očiju, pokazati znake stresa, starenja i loše ishrane.

KOJI SU BENEFITI HYDRAFACIAL TRETMANA?

Tokom vaših konsultacija rado ćemo istraživati sve prednosti koje dolaze uz Hydrafacial tretman, dajući vam detaljno razumijevanje kako tačno tretman funkcioniše i šta može učiniti za vas. Evo samo nekih benefita tretmana:

 • Poboljšanje teksture i izgleda kože
 • Poboljšanje elsatičnosti i čvstoće i tena koža
 • Duboki piling koji čisti pore manje masna koža
 • Smanjenje akni i mitisera
 • Smanjenje finih linija i bora
 • Smanjenje vizualno pora

 

PRILAGODITE VAŠ PLAN TRETMANA

Blisko sarađujemo sa svakim od naših pacijenata ovdje u Hollywood Look Centru i ponosni smo na kreiranje planova tretmana po mjeri koji su direktno prilagođeni životnom stilu i kozmetičkim brigama naših klijenata.

Pored Hydrafacial MD, nudimo i niz dodatnih nehirurških procedura koje možete čak kombinovati sa Hydrafacial-om za poboljšane rezultate.

 

 

 

STVARNO JE LAKO DA ZAKAŽETE!

Zakaži konsultaciju