Estetski Centar HOLLYWOOD LOOK Podgorica

EKSTRAKCIJE

DERMATOLOŠKO ČIŠĆENJE LICA

Estetski Centar Hollywood Look je specijalizovan za tretmane lica sa ekstrakcijama, ožiljcima, pigmentacijom i ugradjuje ovaj tretman kao osnovni u mnoge različite tretmane za sve uzraste i tipove kože.

Tretrman uključuje dubinsko čišćenje lica, nježan piling, čišćenje pora i završnu masku.

Preporučujemo da se tretman ekstrakcije kombinuje sa LPL terapijom za podmladjivanje, liječenje i eliminaciju Cutibacterium acne. 

NAPOMENA: Kako na koži lica imamo hiljade pora i bavimo se ekstrakcijom pojedinačno svake pore, tretman u većini slučajeva treba ponoviti posebno kod masne zapušene kože, komedona i kože koja se brzo puni. Tokom tretmana dobićete preporuku profesionalnih preparata koji će proces punjenja pora zaustaviti i održavati vašu kožu čistom tako da u narednom periodu nećete imati potrebu za stalnim ekstrakcijama.

KOMBINACIJA TRETMANA

Ekstrakcije + Protokol Light i Medium 

Tretman koji uključuje blaži ili srednji piling lica koji će za vas predložiti stručno lice nakon pregleda vaše kože. Služi za brže čišćenje kože od komedona i akni, smiruje inflamacije i upale, liječi kožu.

  • Komedogene akne
  • Papulozne-pustulozne

Ekstrakcije + LPL led terapija sa foto gelom 

Idealna terapija za sve tipove kože sa aktivnim foto gelom i LPL terapijom eliminiše bakterije, oporavlja i obnavlja kožu, uklanja crvenilo i smiruje upalna stanja.

  • Tinejdz akne početni stadium
  • Blaže forme akni

Ekstrakcije + Hydrafacial

Za lakše i bezbolnije ekstrakcije Hydrafacial će pomoći u temeljnom čišćenju pora od sebuma pomoću vakuma i dodatno ishidrirati kožu.

  • Temeljnije čišćenje kože
  • Svi tipovi kože i one najosjetljivije
  • Kraće trajanje tretmana a efikasnije
  • Duboka hidratacija koja daje dugoročni sjaj kože

Bitno je naglasiti da posle tretmana postoji mogućnost izbijanja akni koje su bile ispod površine kože, jer profesionalni tretmani imaju za cilj dubinsko pročišćavanje kože koje postižemo našim aktivnim preparatima koji tjeraju na površinu sva začepljenja. Nemojte to da vas obeshrabri jer taj proces traje vrlo kratko i takve akne se brzo povlače. Za potpuno čistu kožu je potrebno strpljenje i saradnja a naš terapeut će vas uvesti u kompletnu rutinu njege i promjenu životnih navika koje će pomoći tretmanima da imaju najbolji ishod.

 

 


						

STVARNO JE LAKO DA ZAKAŽETE!

Zakaži konsultaciju