Kozmetički Salon HOLLYWOOD LOOK Podgorica

DERMAPEN

AUTOMATSKI UREĐAJ ZA TERAPIJU MIKROIGLICAMADERMAPEN

Dermapen je napredna tehnologija tretmana kože iglicama koja koristi mnoštvo iglica koje vertikalno probijaju kožu pomoću automatske vibracijske funkcije. Pomjeranjem po površini kože on stimuliše prirodnu reprodukciju kolagena, i omogućava da se na koži stvore fini kanali. Ti kanali mogu da nose i do 80% više topikalnih hranljivih supstanci, omogućavajući da se tretman prenese duboko u fibroblaste kože kako bi se nahranile i temeljne ćelije koje se nalaze u dermisu i osnovnom sloju. Ovom povećanom apsorpcijom aktivnih sastojaka u kožu ostvaruju se rezultati njenog stimulisanog oporavka i brže obnove.

Napredni tretman kože iglicama promoviše obnavljanje bez ostavljanja ožiljaka kao i depoziciju normalno utkanog kolagena, slično djelimičnim laserskim tretmanima ali bez nus pojava i čekanja.Takođe je mnogo efektniji od mikroderm abrazije i hemijskih pilinga.

Za razliku od tradicionalnih rolera za igličasti tretman kože, dermapen izaziva manje povreda i dovodi do minimalnog oštećenja epidermisa (kože), te stoga umanjuje bol i nelagodnost što ga čini bezbjednijim i efikasnijim tretmanom. Igle za jednokratnu upotrebu eliminišu rizik od kontaminacije dok podesive dubine prodiranja igle omogućavaju tretman usklađen sa individualnim potrebama. Dermapen je toliko napredan da ga je čak prikladno i bezbjedno koristiti na delikatnim i teško dostupnim površinama kao što su površine oko očiju i usana i na nosu.

Dermapen koristi mnoštvo iglica koje vertikalno prodiru u kožu. To pospješuje rezultati podmlađivanja i mnogo je bezbjednije za klijente zato što ima mnogo manje oštećenja epidermisa.

Funkcijom automatskog vibriranja Dermapena povećava se efikasnost i efektnost tretmana povećanjem apsorpcije proizvoda i smanjenjem bola i nelagodnosti.

Dermapen može biti efikasan jednako kao i ablativni tretmani poput frakcijskog lasera, IPL-a, laserskog obnavljanja i hemijskih pilinga, bez negativnih nus pojava i čekanja.

Dermapen tretman je takođe poznat kao Terapija indukcije kolagena (CIT) kada se visoko koncentrisani serum koristi na površini koja je tretirana tokom  postupka. Serum može da sadrži hijaluronsku kisjelinu (HA) koja povećava hidriranost kože kao i druge sastojke koji stimulišu fibroblaste kože da reprodukuju kolagen i elastin.

Protokol tretmana DERMAPEN:

 1. Snow O2 – Čistač sa kiseoničkom penom
 2. Snow Booster – Losion za čišćenje
 3. SRS Pilling (po potrebi) – Eksfolijacija i regeneracija. Antioksidantno i baktericidno dejstvo.
 4. Rastvor / Koktel + Dermapen – Nano peptidi, ekstrakti matičnih ćelija, hijaluron …
  • HES – Volumen i intenzivna hidratacija
  • AWS – Anti-Age – protiv bora
  • SWS – Pigmentacije
  • PCS – Masna i problematična koža
  • CTS – Strije i ožiljci
  • CVS – Dehidrirana koža
 5. Maska PHG Peptidni hidro gel – Peptidi, Hijaluronska kiselina, Vitamin K, Arnika … Hidrira, hladi, umiruje, zaceljuje.
 6. PDT Foto dinamička terapija svjetlom – Omega svjetlo se koristi za tretman različitih kožnih oboljenja kao što su kožni osip, atopijski dermatitis, regeneracija kože, sterilizacija akni uzrokovanih bakterijama i oslobađanje od bola. Smiruje i podstiče regeneraciju.
 7. SRP Završna krema – Hijaluronska kiselina, Peptidi, Beta Glukan, Centela Asiatica … Smiruje i podstiče regeneraciju.

Procedura terapije mikroiglicama traje 60 minuta u zavisnosti od stanja i tipa kože, nakon čega na koži nastaje crvenilo (od blagog do intenzivnijeg, zavisno od tipa kože i izbora dužine iglice), koje traje od par sati do maksimum 48 sati. Vreme oporavka je brzo, tretman je neinvazivan, neablativan, ne ostavlja ogrebotine, modrice niti otoke.Preporučuje se primena kvalitetne kreme sa zaštitnim faktorom (SPF40++)  narednih nedelju dana i pošteda od šminkanja u trajanju od 24 sata.

Potrebno je od uraditi 4 do 6 tretmana u razmacima od 2 do 4 nedelja. Prvi rezultati u vidu osvežene, blistavije, zategnutije i čistije kože vide se nakon nekoliko dana, a pravi rezultati sinteze kolagena za par meseci. Preporučuju se tretmani održavanja 1-2 puta godišnje, moguće je i kombinovanje sa drugim procedurama.

Koristi Dermapen Tretmana su višestruke, a najefikasnije su:

 • zatezanje kože, prirodni kolagen
 • indukcija, podizanje, podmlađivanje
 • zalječenje ožiljaka od akni i rana
 • smanjenje bora i finih linija
 • smanjenje veličine pora
 • ublažavanje strija
 • tretira alopeciju (kada se koristi u vezi sa topikalnim tretmanom)
 • nema infekcije – igle za jednokratnu upotrebu

Prednosti Dermapen Tretmana su brojne, a najpoznatije su:

 • brzina – do 1000 otvora u sekundi
 • kraće trajanje tretmana
 • podesiva dubina igle
 • manje bola
 • lagani ručni instrument
 • kraće vrijeme čekanja na zalječenje
 • bolji rezultati

Koliko duboko ide Dermapen?

Od sasvim površinske penetracije do duboke dermalne penetracije, profesionalne aplikacije imaju široku lepezu potencijala da poboljšaju i poprave probleme sa kožom bez korištenja lasera. Domet penetracije počinje od kozmetičke dubine od 0.25mm do dubine za kliničke tretmane do 2.5mm.

 • Lagana penetracija otvara kožu dovoljno dugo za uvođenje posebnih seruma za ovaj tretman. Kako je većina molekula proizvoda prevelika da pređe kožnu barijeru, oni mogu biti samo minimalno efikasni. DermaPen otvara kožu na nekoliko minuta što dozvoljava ogormno povećanje penetracije proizvoda – sastojci vašeg proizvoda tada mogu da dospiju ispod površine, gdje će biti najviše od koristi. Za ovaj tretman mogu se birati serumi za posvjetljivanje kože, hidrataciju, teksturu i zatezanje pora.
 • Srednje dubine penetracije mogu da imaju veoma pozitivan efekat na površinska oštećenja od sunca i ožiljke od svjetlosti, na poboljšanje teksture kože i tonusa kao i vidljiva poboljšanja izgleda veličine pora.
 • Dublji nivoi penetracije mogu da regulišu ožiljke od akni, ožiljke od opekotina, strije i da zategnu kožu i ublaže bore.
 • DermaPen smanjuje rizik pigmentacije nakon tretmana koji je češći kod laserskog zagrijavanja kože različitih etničkih grupa (Pacijenti i dalje moraju da koriste zaštitu od sunca i izbjegavaju izlaganje suncu dok su u fazi oporavka)
 • U zavisnosti od cilja tretmana, možete očekivati da vidite rezultate uvođenja proizvoda odmah, odnosno nakon 4 do 6 mjeseci kod zarastanja ožiljaka.
DERMAPEN PRP VAMPIRE FACE LIFT

GLAVNE ODLIKE GENOSYS AMPULA

■ BEZBEDNE ZA KORIŠĆENJE SA MIKROIGLICAMA

■ 5 NO-ADDITIONS

Bez najčešćih 5 štetnih sastojaka: bez alkohola, bez parabena, bez pigmenata, bez surfaktanata, bez parfema

■ sh-Polypeptide-7DERMAPEN

Sh-Polypeptide-7 je rekombinantni protein koji ima sličnu strukturu kao humani hormon rasta, a proizveden je putem mikrobne fermentacije. Iako nije u potpunosti identičan humanom hormonu rasta, jako je sličan i deluje na isti način u organizmu. Inkapsuliran pomoću lipozoma što mu daje stabilnost.

■ MULTI PEPTIDI

Peptidi imaju sposobnost da sintetišu kolagen i da poprave teksturu kože.

■ KOMPLEKS BOTANIČKIH STEM ĆELIJA IMA VIŠE EFEKATA:

Antivirusni, antialergiski i antioksidativni efekat.

NOVO!

HES (ZA VOLUMEN I ZATEZANJE)

 • Usled visokog procenta hijalurona povećava se volumen kože
 • Daje lifting efekat zahvaljujući HA koji zadržava vodu i kožu čini zategnutijom i hidriranijom
 • Preporučuje se i nakon tretmana mezonitima za brz i dugotrajan efekat sjajne i zategnute kože
 • Savršen za kombinaciju sa tretmanima plazmom (PRP, PRF)

 

HA je najveći hidrirajući polimer koji ima kapacitet vezivanja vode. Što je veći molekul HA to ima veću mogućnost vezivanja vode. Ipak, nije lako dovesti veliki molekul HA u kožu. Zato konvencionalna kozmetika sadrzi male molekule HA. Genosys HES ampula sadrži prilagođen molekul HA koji efikasno ulazi uz pomoć mikroiglica i omogućava jaču hidriranost i zategnutost kože.

 

Glavni aktivni sastojci:

Sh-polypeptide-7 – patentirani protein slične strukture kao humani hormon rasta (factor rasta), vezuje se za njegove receptore i aktivira matične ćelije koje su migrirale u bazalni sloj epiderma. Moćne matične ćelije stvaraju nove ćelije u epidermisu
Copper Tripeptide-1– stimuliše sintezu kolagena u fibroblastima, povećava akumulaciju proteina, glikosaminglikana i DNK u oštećenoj koži
Hijaluronska kiselina– povećava glatkoću, omekšava kožu i smanjuje naboranost. Pruža odlično okruženje za rast novih ćelija i zarastanje oštećene kože
Palmitoyl Oligopeptide– povećava produkciju kolagena, elastina, hijaluronske kiseline i glukozaminiglikana
Palmitoyl Tetrapeptide-7– redukuje crvenilo traumatizovane kože, vrši stimulaciju i regeneraciju kolagenih vlakana u dermisu
BIOPHYTEX– bogat saponinima i flavonoidima jača mikrocirkulaciju (Complex Ruscus Aculeatus ekstrakt korena, Escin, Ammonium Glycyrhizate, Centella Asiatica ekstrakt, Calendula O cinalis ekstrakt cveta, hidrolizovani protein kvasca)

 

SRS AMPULA ZA OBNAVLJANJE KOŽE, PILING SYSTEM

SRS ampula je profesionalni piling system za glatku, sjajnu kožu. Prirodne voćne kiseline pomažu da se uklone mrtve ćelije sa površine kože i pomaže stvaranje novih zdravih ćelija na površini kože.

Glavni aktivni sastojci:

Glikolna kiselina – prolazi kroz površinski sloj epidermisa, oslabljuje veze ćelija površnog mrtvog sloja. Povećava hidriranost kože vezujući se za molekule vode. Stimuliše produkciju kolagena u dermisu

Mlečna kiselina– hidrira kožu povećavajući produkciju keramida preko keratinocita, sprečava dehidrataciju površinskog sloja i stvara zaštitni sloj preko istog. Ujednačava ten ukljanjajući fleke na koži melaninskog porekla

Mandelična kiselina– deluje antiseboreično i keratinolitički boreći se sa bakterijama koje uzrokuju akne. Deluje kao humektant (čuva vlažnost)
Fitična kiselina– deluje antitirozinazno i antioksidantno smanjujući mogućnost pojave inflamacije nakon delovanja pilinga. Akcijom prethodne tri kiseline omogućava se lakše prodiranje i delovanje fitične kiseline

Sh-polypeptide 7– patentirani protein slične strukture kao humani hormon rasta (faktor rasta), vezuje se za njegove receptore i aktivira matične ćelije koje su migrirale u bazalni sloj epiderma. Moćne matične ćelije stvaraju nove ćelije u epidermisu.

Scutellaria Balcalensis, ekstrakt korena

Houttuynia Cordata– ekstrakti imaju antiinflamatorno, antivirusno i antibakterijsko delovanje

 

AWS (PROTIV BORA)

 • Stimuliše stvaranje novog kolagena u dermu
 • Utiče na zatezanje kolagenih vlakana što dovodi do lifting efekta
 • Eliminacija bora koje su nastale zbog opuštene kože
 • Poboljšava elastičnost kože

Glavni aktivni sastojci:

Sh-polypeptide-7– patentirani protein slične strukture kao humani hormon rasta (faktor rasta), vezuje se za njegove receptore i aktivira matične ćelije koje su migrirale u bazalni sloj epiderma. Moćne matične ćelije stvaraju nove ćelije u epidermisu

Arbutin– melanin-inhibitor drastično smanjuje pigmentacije, štiti kožu od štetnog UVB/UVC zračenja i ima izražene anti aging osobine

Palmitoyl Tripeptide-1– podstiče genezu kolagena kao i genezu glikozaminglikana, pomaže koži da zadrži prirodni tonus, jača vezivno tkivo, pomaže zaceljivanje rana. Botanički ekstrakti matičnih ćelija: Smanjuju upalu i svrab kože, imaju anti-virusno i anti alergijska svojstva (histamin neutraliza tori), jaki antioksidansi

Adenozin– Podstiče obnovu i oporavak tkiva. Protiv upalno dejstvo
Copper Tripeptide-1– stimuliše sintezu kolagena u fibroblastima, povećava akumulaciju proteina, glikozaminglikana i DNK nakon oštećenja kože

Acetyl Hexapeptide-8– dejstvo protiv bora preko opuštanja mišića

 

SWS (PROTIV HIPERPIGMENTACIJA)

 • Uklanja pigmentacije nastale usled starenja i drugih oksidativnih procesa
 • Revitalizuje kožu nakon fotooštećenja
 • Štiti od pojave novih pigmentacija

Glavni aktivni sastojci:

Sh-polypeptide-7– patentirani protein slične strukture kao humani hormon rasta (faktor rasta), vezuje se za njegove receptore i aktivira matične ćelije koje su migrirale u bazalni sloj epiderma. Moćne matične ćelije stvaraju nove ćelije u epidermisu

Arbutin– melanin-inhibitor drastično smanjuje pigmentacije, štiti kožu od štetnog UVB/UVC zračenja i ima izražene anti aging osobine

Palmitoyl Tripeptide-1– podstiče genezu kolagena kao i genezu glikozaminglikana, pomaže koži da zadrži prirodni tonus, jača vezivno tkivo, pomaže zaceljivanje rana

Aspergillus/Sacchromyces/Glyrrhiza, ekstrat korena– ferment filtrat, imaju jak izbeljujući efekat

Licorice, ekstrakt korena– sprečava pigmentaciju inhibirajući aktivaciju tirozinaze. Sprečava trajnu diskoloraciju i ima protivupalno dejstvo

Kojična kiselina– ima efekat sličan hidrokinonu ali bez neželjenog dejstva. Dobija se iz japanske pečurke, efikasno sprečava stvaranje melanina

Scutellaria Baicalensis– ekstrakt korena – ima protivupalno, antioksidantno, antimikrobno, antimikotično, antivirusno dejstvo, deluje protiv slobodnih radikala

 

PCS (ZA PROBLEMATIČNU KOŽU I AKNE)

 • Deluje na sam izvor nastanka akni inhibirajući faktore koji ih izazivaju:
 • Pojačano lučenje sebuma
 • Razmnožavanje propionibacterium acnes
 • Hiperkeratinizaciju, kožu čini glatkom i čistom

Glavni aktivni sastojci:

Sh-polypeptide-7 – patentirani protein slične strukture kao humani hormon rasta (faktor rasta), vezuje se za njegove receptore i aktivira matične ćelije koje su migrirale u bazalni sloj epiderma. Moćne matične ćelije stvaraju nove ćelije u epidermisu

Palmitoyl Tripeptide-1– podstiče genezu kolagena kao i genezu glikozaminglikana, pomaže koži da zadrži prirodni tonus, jača vezivno tkivo, pomaže zaceljivanje rana. Botanički ekstrakti matičnih ćelija: (grožđa i ruže) – smiruje upalu kože, ima antivirusno, antialergijsko i antioksidativno dejstvo

Pinus radiate, ekstrakt– antioksidant, uništava slobodne radikale

Hamamelis, ekstrakt – protiv upale, umiruje kožu

Houttuynia cordata, ekstrakt– zaštitno dejstvo

 

CTS (ZA REGENERACIJU TKIVA I PROTIV OŽILJAKA)

 • Deluje na ožiljke od akni i opekotina
 • Smanjuje vidljivost strija
 • Poboljšava elastičnost i čvrstinu kože dajući joj zdrav izgled

Glavni aktivni sastojci:

Sh-polypeptide-7– patentirani protein slične strukture kao humani hormon rasta (faktor rasta), vezuje se za njegove receptore i aktivira matične ćelije koje su migrirale u bazalni sloj epiderma. Moćne matične ćelije stvaraju nove ćelije u epidermisu

Copper Tripeptide-1– stimuliše sintezu kolagena u fibroblastima, povećava akumulaciju proteina, glikosaminglikana i DNK u oštećenoj koži

Palmitoyl Tripeptide-1, aktivator stem ćelija– inicira stvaranje kolagena, inicira stvaranje glikozaminglikana, pomaže koži da zadrži prirodnu čvrstinu, ojačava vezivno tkivo i potpomaže regeneraciju oštećene kože

Ekstrakt botaničkih matičnih ćelija, grožđa i ruže– smiruje upalu kože, ima antivirusno, antialergijsko i antioksidativno dejstvo

Hijaluronska kiselina– povećava glatkoću, omekšava kožu i smanjuje naboranost. Pruža odlično okruženje za rast novih ćelija i zarastanje oštećene kože

Palmytol Hexapeptide-12, aktivator stem ćelija– stimuliše fibroblaste i stvaranje novog kolagena

 

CVS (ZA HIDRATACIJU I REVITALIZACIJU KOŽE)

 • Snabdeva kožu hranljivim materijama i mineralima
 • Štiti je od gubitka vlažnosti
 • Brzo se apsorbije i ne masti kožu

Glavni aktivni sastojci:

Sh-polypeptide-7– patentirani protein slične strukture kao humani hormon rasta (faktor rasta), vezuje se za njegove receptore i aktivira matične ćelije koje su migrirale u bazalni sloj epiderma. Moćne matične ćelije stvaraju nove ćelije u epidermisu

Ekstrakt botaničkih matičnih ćelija, grožđa i ruže– smiruje upalu kože, ima antivirusno, antialergijsko i antioksidativno dejstvo

Hijaluronska kiselina– povećava glatkoću, omekšava kožu i smanjuje naboranost. Pruža odlično okruženje za rast novih ćelija i zarastanje oštećene kože

Palmytol Hexapeptide-12– stimuliše fibroblaste i stvaranje novog kolagena

Laktobacilus/Sojino mleko, fermentisani filtrat– sadrži proteine, lecitin, aminokiseline, izoflavon i GABA. Deluje antiinflamatorno

Beta-glukan– solubilna vlakna iz zida ćelija ovsa. Ovas deluje efikasno na suzbijanje svraba i bola koje izazivaju oštećenja kože, umiruje kožu i ubrzava zarastanje rana i sprečava nastanak ožiljaka

Alantoin– deluje antiiritativno i štiti kožu

STVARNO JE LAKO DA ZAKAŽETE!

Zakazati sastanak