Kozmetički Salon HOLLYWOOD LOOK Podgorica

Čišćenje lica

Čišćenje lica tretman

Od klasičnih do dubinskih tretmana za vašu kožu da blista, izdvojili smo sledeće tretmane za vas.

DIJAMANTNA MIKRODERMABRAZIJA

Otklanja sve izumrle celije sa kože otkrivajuci novu blistavu. Uz aktivne sastojke koje koristimo uz tretman i maska za regeneraciju nakon tretmana vaša koža će biti obnovljena.

Tok tretmana

Prvo se vrši dubinsko čiščenje lica sa SnowO2 kiseoničkom pjenom, zatim tonikom za lice Snow booster. Sledeće, koža se dezinfikuje i dobro osuši, zatim se prelazi dijamantskim pilingom regije koje tretiramo. Nakon toga ide HIDRO COOL maska za lice namenjena da umiri kožu posle tretmana, hidrira i hladi, jača imunitet kože,ima antiinflamatorno dejstvo.

DERMAPEEL

Kavitacijski piling Kavitacijski piling – čišćenje kože uz pomoć ultrazvučnih vibracija (32kHz), pojačan mikro-masažom koja pospješuje mikro-cirkulaciju i ćelijsku oksigenizaciju i povećava prodiranje aktivnih sastojaka u kožu. Njime se omogućava precizno uklanjanje viška sebuma (loja) iz pora i folikula kapilara, oslobađanje od mitisera i bakterija. Uz njegovu pomoć koža postaje glatka, hidrirana i stimuliše se njena prirodna hidratacija i omekšavanje. Njime se koža umiruje i regeneriše.

Indikacije

 • uklanjanje mrtve kože i mitisera
 • zatvaranje pora kože
 • kontrola sekrecije sebuma
 • stimulisanje prirodno zdravih ćelija
 • pomoć u tretmanu akni
 • osvijetliti mjesta gubljenja boje i pigmentacije
 • površinski ožiljci
 • priprema kože za dalje kozmetičke procedure

Tok tretmana

Prvo se vrši dubinsko čiščenje lica sa SnowO2 kiseoničkom pjenom, zatim tonikom za lice Snow booster i onda se prelazi posebnim preparatom za hidriranje, potom se preko nje prevlači metalna špatula, prenoseći ultrazvuk. Prskanjem vode po koži stvaraju se mikroskopski mjehurići koji pod uticajem ultrazvučnih vibracija postaju veći i na kraju se brzo raspadaju. Tokom procesa se oslobađa toplota, pritisak se povećava, a kao rezultat toga imamo raspadanje ćelija mrtve kože bez oštećenja dubljih slojeva kože. Nakon pilinga stavlja se HIDRO COOL maska za lice namenjena da umiri kožu posle tretmana, hidrira i hladi, jača imunitet kože,ima antiinflamatorno dejstvo, zatim se utrljava zavrsena krema SRS za brži oporavak nakon tretmana.

Efekat

Nakon tretmana koža je glatka i temeljno očišćena. Kavitacijom se koža posvjetljuje i hidrira, dovodeći do povećanja proizvodnje kolagena koji je odgovoran za mladalački izgled, povećava se proizvodnja elastina odgovornog za elastičnost tkiva kože. Tokom dubinske mikro-masaže za vrijeme tretmana postiže se efekat podmlađivanja kože, dok mikro-pulsevi omogućavaju bolji prodor i aktivno dospijevanje kozmetičkih preparata u dubinu kože. Efekti su vidljivi nakon jednog tretmana.

PURE OD BABORA

Čistoća koja inspiriše… Pure tretman je namenski tretman za aknoznu kožu, regulaciju sebuma, kao i za održavanje lipida u koži. Sa specijalno biranim sastojcima BABOR je usavršio Pure liniju i namenio je kako mladoj koži (pogotovo u tinejdžerskom dobu kada se i sam problem javlja), tako i zrelijim kožama uz potpuno balansiran izgled i anti age efekat (30+).

 

 

Tok tretmana 

 1. Čišćenje – Prvo se vrši dubinsko čiščenje sa HY OIL i PHYTOACTIVE baza za odgovarajući tip kože, zatim tonik.
 2. Vitalizacija – U slucaju analize stanja kože koristimo RICH VITALIZING masku.
 3. Piling – ENZIM PILING koristimo u kombinaciji sa parom i kiseonikom za otvaranje pora za uklanjanje mitisera.
 4. Ekstrakcija – Prvo se radi mehaničko čišćenje lica zatim tonikom dezinfikujemo lice i nanosimo LACTIC CLAY masku .
 5. Aktivni koncentrat – Zatim sledi masaža sa koncentrovanom ACTIV FLUID ampulom.
 6. Maska – PURE maska za regeneraciju i obnavljanje. Zavsna PURE DAY krema.

STVARNO JE LAKO DA ZAKAŽETE!

Zakazati sastanak